A főzés nagy enciklopédiája - Alapanyagok - Előkészítés - Főzési technikák - Díszítés - Tálalás

art nouveau kiadó  | 2008  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ  |  480 oldal

Libri Antikvárium
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 605 Ft

A termék megvásárlásával

560 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-4 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-4 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:
Méret:22 x 25 cm
Kiadó art nouveau kiadó
Kiadás éve2008
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:480
BorítóKEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Illusztrációszínes fotók
ISBN9789638777560
Árukód6301611 / 5300783

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 605 Ft

A termék megvásárlásával

560 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-4 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-4 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa