Vanessa Kimbell

Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret

csipet kiadó  | 2023  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  208 oldal

Ebben a könyvben Vanessától minden eszközt megkapnak az olvasók ahhoz, hogy sikeres pékek legyenek. - Richard Hart, a világ egyik legjobb pékje

A szerző egy betegség kapcsán saját magán tapasztalta meg, hogy a kovászos kenyérnek nemcsak sokkal jobb az állaga és az íze, hanem a szervezetünk számára is összehasonlíthatatlanul hasznosabb, mert a kovászban lévő vadélesztők és tejsavbaktériumok segítenek lebontani a lisztet, így a kenyér könnyebben emészthető és magasabb a tápértéke. A titok abban rejlik, hogy milyen lisztet választunk, milyen anyakovászt használunk, a tésztát miként kelesztjük, és mindezeket hogyan kombináljuk. Ehhez megkapunk minden útmutatást ebben az egyedülálló, interaktív könyvben, amelyet alaposan végig kell olvasni és lépésről lépésre haladva követni. Utána pedig biztosra vehetjük, hogy mindig olyan kovászos kenyeret tudunk majd sütni, amilyet szeretnénk.

Vanessa Kimbellé Anglia egyik legnépszerűbb kovászoskenyér-iskolája. Ez a könyv hét év kutatómunkájának a gyümölcse.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 6 300 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 985 Ft

A termék megvásárlásával

598 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó csipet kiadó
Kiadás éve2023
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:208
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly920 gr
IllusztrációSZÍNES FOTÓKKAL
FordítóKereki Noémi
ISBN9786155767012
Árukód2720366 / 1179413

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 6 300 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 985 Ft

A termék megvásárlásával

598 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Frank Herbert: DűneFrank Herbert: Dűne