Zen makrobiotikus receptek

mezőgazdasági kiadó  | 1990  | papír / puha kötés  |  134 oldal

Libri Antikvárium
TARTALOM Hogyan lettem szakács? 7 Mi a Zen makrobiotika lényege? 8 Az ellentétek törvényéről 12 Az élelmiszerek jangtól jinig 14 Mit együnk és mit ne? 16 Aggodalomra nincs ok. A nélkülözhetetlen anyagokat az élelmiszerek tartalmazzák 17 Néhány jó tanács 22 Rövid összegzése annak, amit tanulni fogunk 23 Gabonafélék 23 Zöldségek 24 Halak és rák 24 Állati eredetű élelmiszerek 24 Tejtermékek 25 Gyümölcsök 25 Olajok 25 Fűszerek 25 Italok 26 Eszközök és makrobiotikus nyersanyagok 27 Amit még tudni kell 29 Mielőtt belemerülnénk a főzésbe 32 Gabonafélék 34 A rizs, a gabonák királya 34 Hajdina 39 Búza 41 Köles 45 Kenyerek 46 Kiegészítő ételek 49 Nituke 49 Tengeri algák 54 Tempura 56 Előételek és köretek 63 Levesek 72 Hal-, kagyló- és rákételek 91 Főételek 104 Gomasszió 113 Szószok 115 Édességek 120 Ajánlatos elolvasni 133
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó mezőgazdasági kiadó
Kiadás éve1990
Oldalak száma:134
Súly100 gr
ISBN2399979808242
ÁrukódSL#2109168012
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Popper Péter: Várj, amíg eljön az órádPopper Péter: Várj, amíg eljön az órád