Dr. H. Leisen Erzsébet (szerk.)

Vitaminkonyha

magyar szövetkezeti liga  | 1942  | papír / puha kötés  |  62 oldal

Libri Antikvárium
Ismertető: Kezdődhetnék ez a kis könyvecske egyszerűen csak a vitamintartalmú ételek elkészítésének leírásával is - csak félő, hogy ebben az esetben nem érné el célját. A mai háziasszonynak, aki dolgozó férjet, növekedésben lévő gyermeket élelmez, nemcsak azt kell tudnia, hogy mit főzzön? Hanem azt is, hogy mit miért és hogyan készítsen el a család élelmezésében? Hogy minden, amit készít, amit főz, valóban erőt adó és egészséget szolgáló élelem legyen. Szinte a legutolsó évekig tartotta magát a klasszikus meggyőződés - különösképpen a háziasszonyok között - hogy a nő háztartási és főzési ismereteiben tökéletesen elegendő az, amit az édesanyjától megtanult. Valóban a magyar asszony főzési tudománya szinte az egész világos híres és ismert volt. De ma, oly sok esztendő távlatából, főként pedig az élelmezés- és táplálkozástudomány korszakot alkotó megállapításai után meg kell mondanunk, hogy íze és minősége, továbbá gazdagsága tette elsősorban híressé a magyar konyhát.- További ismertető: "Belelapozás".
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 590 Ft

A termék megvásárlásával

159 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó magyar szövetkezeti liga
Kiadás éve1942
Oldalak száma:62
Súly50 gr
ISBN2310020844583
ÁrukódSL#2112750563
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 590 Ft

A termék megvásárlásával

159 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Libri PlanAll: Világolvasó 2026Libri PlanAll: Világolvasó 2026