Olasz főzőiskola kezdőknek és haladóknak

magyar könyvklub  | 2002  | cérnafűzött, keménytáblás  |  239 oldal

Libri Antikvárium
Ebből az alapfokú szakácskönyvből nem csak a tésztáról és a pizzáról tanulhatnak meg mindent a kezdő és haladó szakácsok. Az előételektől a borkrémig otthon bárki nagyon egyszerűen asztalra varázsolhat zöldség-, hal- és húsételeket, valamint desszerteket. Akár az olasz konyha tipikus hozzávalóiról, akár az ételek tárolásáról van szó – egyetlen kérdés sem marad megválaszolatlanul. A főzőiskolához nem szükséges semmilyen előzetes gyakorlat. Könnyen érthető, mint egy képeskönyv, kimerítő, mint egy lexikon, és pontos, mint egy tankönyv. Minden receptet egyformán, 12 lépésben mutat be, és az elkészítés minden lényeges lépését képek illusztrálják.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 4 990 Ft

A termék megvásárlásával

499 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Újszerű állapotban!
Kiadó magyar könyvklub
Kiadás éve2002
Oldalak száma:239
Súly550 gr
ISBN2310013524713
ÁrukódSL#2112480541
Kötéscérnafűzött, keménytáblás

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 4 990 Ft

A termék megvásárlásával

499 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Ken Follett: StonehengeKen Follett: Stonehenge