Marcsa néni erdélyi szakácskönyve

pallas-akadémia  | 2002  | kemény kötés  |  170 oldal

Libri Antikvárium
Az ajánlott ételek a mindennapok változatosságát, de ugyanakkor egyszerűségét, a kevésből sokat és jót elvét tartják szem előtt. Az erdélyi magyar konyha főzési szokásai, jellegzetes fűszerei mellett megismerkedhetünk a szász, a román és a gyergyói örmény ételkülönlegességekkel is.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 990 Ft

A termék megvásárlásával

199 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó pallas-akadémia
Kiadás éve2002
Oldalak száma:170
Súly200 gr
ISBN2310005638091
ÁrukódSL#2110903621
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 990 Ft

A termék megvásárlásával

199 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa