Bernhard Gahm

Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése

hogyf editio  | 1999  | kemény kötés  |  155 oldal

Libri Antikvárium
Nyersanyagok, hús, fűszerek. A szükséges felszerelés a házi készítéshez. A bélbe töltés, füstölés. Pástétom és kocsonya. 63 hurka, kolbász, szalámi, pástétom és kocsonya recept.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 790 Ft

A termék megvásárlásával

279 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
A borító kissé karcos, kopottas, sarkai enyhén sérültek, hátulján matrica. A lapélek enyhén foltosak.
Kiadó hogyf editio
Kiadás éve1999
Oldalak száma:155
Súly419 gr
ISBN2310013774057
ÁrukódSL#2112511301
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 790 Ft

A termék megvásárlásával

279 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Náray Tamás: SzerintemNáray Tamás: Szerintem