A konyhamészáros kézikönyve
nemzeti örökség kiadó | 2024 | MAGYAR nyelvű | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT | 247 oldal
A könyv igazi előnye az, hogy bevezet a húsfeldolgozás részleteibe, rengeteg útmutatóval, táblázattal kiegészítve és a sertés, birka, vadhúsok, szárnyasok, halak stb. elkészítéséhez is bőséges támpontot ad.
A könyv az eredeti kiadás reprint változata.
A termék megvásárlásával
389 pontot szerezhet
Utolsó darabok
Személyes átvétel 1-3 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 1-3 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
| Kiadó | nemzeti örökség kiadó |
|---|---|
| Kiadás éve | 2024 |
| Nyelv | MAGYAR |
| Oldalak száma: | 247 |
| Borító | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT |
| Súly | 302 gr |
| Illusztráció | FEKETE-FEHÉR ILLUSZTRÁCIÓKKAL |
| ISBN | 9786156788382 |
| Árukód | 2787993 / 1227858 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!










































