Házi gyümölcs- és zöldségfeldolgozás - levek, borok, konzervek (2. kiadás)

mezőgazdasági kiadó  | 1981  | kemény kötés  |  157 oldal

Libri Antikvárium
Az egészséges táplálkozás elmaradhatatlan elemei télen a tartósított zöldségek és gyümölcsök: befőttek, gyümölcsízek, dzsemek, szörpök, gyümölcslevek és gyümölcsborok. Ezek elkészítéséhez nyújt segítséget ez a könyv...
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 890 Ft

A termék megvásárlásával

189 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:hibátlan, olvasatlan példány
Olvasatlan példány!
Kiadó mezőgazdasági kiadó
Kiadás éve1981
Oldalak száma:157
Súly180 gr
ISBN2399966824149
ÁrukódSL#2110590982
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 890 Ft

A termék megvásárlásával

189 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Illés Andrea: Bakancslista - Irány a Balaton!Illés Andrea: Bakancslista - Irány a Balaton!