Fermentálás - Erjesztett ételek és italok több mint 100 recepttel

Mi a közös a kedvenc kézműves sajtunkban, a ropogós kovászos kenyérben, egy pohár otthon készült gyömbérsörben, a marinált olívabogyóban vagy a savanyú káposztában? Mindegyik fermentálással készül. Ez a legősibb tartósítási eljárás, amely a világ csaknem minden táján a kulináris hagyományok szerves része. Egy olyan módszer, ami könnyen... bővebben
20% kedvezmény! Kosárba
6 500 Ft
5 200 Ft
Szállítás: Előrendelhető Akár ingyen szállítással
Várható megjelenés: 2020. 11. 17.
A termék megvásárlásával kapható: 520 pont
Olvasói értékelések
5 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!



Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1