Antikvár könyv - Frissen fagyasztva - 1992

Nefelejcs Könyvek 18. - Ismertető: Az ismert táplálkozási szakember megismertet a mélyhűtés során az élelmiszerekben végbemenő folyamatokkal, megtudhatjuk, mit lehet ily módon tartósítani,milyen eljárásokkal a legalacsonyabb a C-vitamin veszteség, s mit kell tennünk ahhoz, hogy a lefagyasztott élelmiszer megőrizze színét és friss zamatát.... bővebben
690 Ft

jó állapotú antikvár könyv
Saját képekkel (állapotfotó). Jó állapotú példány. Könyvízelítő/ismertető: ld. "Belelapozás".
Szállítás: 2-5 munkanap Akár ingyen szállítással
Beszállítói készleten
A termék megvásárlásával kapható: 69 pont
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!



Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ChatBot