M. Tóth Ildikó

Aszalás, kandírozás - és más tartósítási módok

kossuth kiadó zrt.  | 1992  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS  |  110 oldal

Libri Antikvárium
A gyümölcsök, zöldségek, levélfűszerek tartósításának természetes és olcsó módja az aszalás, szárítás. Az így eltett zöldfélék megőrzik tápanyag- és vitamintartalmuk döntő részét, hiszen csupán az előáztatással pótolható vizet vonjuk el belőlük. A kandírozás már több munkát, energiát igénylő művelet, de a végeredmény, a finom csemegének számító cukrozott gyümölcs, kárpótol a fáradságért. A könyvecske ezenkívül tartalmazza még a télire való eltevés más, hagyományos módjait befőzés, savanyítás, nyers tartósítás, frissen tárolás stb. is.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 425 Ft

A termék megvásárlásával

142 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-4 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-4 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:
Méret:11 x 18 cm
Kiadó kossuth kiadó zrt.
Kiadás éve1992
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:110
BorítóPUHATÁBLÁS
ISBN9630935708
Árukód6338665 / 5337837

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 425 Ft

A termék megvásárlásával

142 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-4 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-4 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Sarah Beth Durst: Bűbájok boltjaSarah Beth Durst: Bűbájok boltja