Kapitán Mária

Zöldség és gyümölcs házi konzerválása

nemzeti örökség kiadó  | 2025  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  62 oldal

A szerző a zöldség és gyümölcs feldolgozásáról és azok házi konzerválásáról szóló írása igyekszik a legpraktikusabb tanácsokkal ellátni mindazokat, akik napi szinten igyekeznek a terményeiket hosszú távra tartósítani, hogy minél tovább élvezhetőek legyenek a táplálkozásban.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 565 Ft

A termék megvásárlásával

256 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó nemzeti örökség kiadó
Kiadás éve2025
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:62
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly88 gr
ISBN9786156962027
Árukód2797511 / 1233444

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 565 Ft

A termék megvásárlásával

256 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Vadadi Adrienn: Barkamesék - Karácsony az erdőbenVadadi Adrienn: Barkamesék - Karácsony az erdőben