Érzékenyek desszertes könyve

perfact-pro kft.  | 2015  | kemény kötés  |  240 oldal

Libri Antikvárium
Ismét hiánypótló mű született az érzékenyek konyhaművészetében: kezében tartja a legfinomabb desszertek gyűjteményét Dr. Tolnai Orsolya tálalásában! Miután inzulinrezisztenciát, glutén-, és laktózérzékenységet is diagnosztizáltak a szerzőnél, nem volt más választása mint, hogy glutén-, laktóz-, és cukormentes édességeit is kikísérletezze sorstársai legnagyobb örömére. Ahogy nagysikerű Érzékenyek szakácskönyvében, úgy ezen kötetében is egyszerűen magával ragadja az olvasót közvetlen stílusa, ételek iránti szenvedélye, igényes tálalása, felfedezésre váró kivételes ízpárosításai. Ismeretlen vizekre evezett és mestere lett a ,,mindenmentes finomságoknak és a különleges ízek harmóniájának. Étlapján desszertjeit újragondolta, reform alapanyagokkal megbolondította, egyszerre inspiráló és ínycsiklandó képekkel illusztrálta. A szerző olyan megvalósítható recepteket tartalmazó gyűjteménnyel örvendezteti meg olvasóit, amelyben az áfonyás pite és a banános palacsinta éppúgy képviselteti magát, mint a zöld teás totutorta, csokoládés chia mag puding vagy a narancsos, rózsavizes marcipán. A fantáziadús finomságok elkészítésénél pontos útmutatásaival, zseniális ötletei megvalósításaival, kipróbált arányainak követésével a kezdők és a haladók is elsöprő sikerrel léphetik át érzékenységük korlátait! Segítségével egy fárasztó nap után is gyorsan elkészíthető, ellenállhatatlanul finom édességekkel kényeztethetik magukat, nyűgözhetik le vendégeiket. Előszeretettel ajánljuk ezt a desszertes könyvet tudatosan étkezőknek, táplálékallergiával küzdőknek és a reform alapanyagokkal kísérletezőknek egyaránt, melyben minden egyes finomság egy új kezdet, egy mennyei ízkavalkád! Kedves Olvasó! Abban a megtiszteltetésben van részem, hogy dr. Tolnai Orsolya második szakácskönyvét ajánlhatom a figyelmébe. Orsi e desszertes könyvvel elsősorban a hozzá hasonlóan táplálék-intoleranciában szenvedők életét szeretné megédesíteni, ugyanakkor kalandos utazásra invitál mindenkit glutén-, laktóz-, cukormentes receptjeinek világába, aki egészségesebben, tudatosabban szeretne táplálkozni, vagy csak kipróbálna valami újat, szokatlant. Az általa készített szemet gyönyörködtető fényképekkel illusztrált receptek valamennyiünk számára lehetőséget kínálnak a lelkiismeret-furdalás nélküli nassolásra, miközben igazán extrém alapanyagokkal is megismerkedhetünk. Orsi ötletei kifogyhatatlanok, ezt tükrözi a receptek sokszínűsége. Torták, pudingok, palacsinták, bonbonok és még sok minden más elkészítéséhez útmutatást kapunk Tőle. Az édességek rendkívül finomak, ízletesek és könnyen elkészíthetőek. Úgy gondolom, hogy az érzékenyek számára e könyv -ahogy a korábbi szakácskönyv is- igazán nagy kincs, óriási segítség megnehezített táplálkozásuk színesebbé tételéhez. Miután végigkísérhettem e könyv elkészültének szinte valamennyi lépését az ötletgazdag receptek születésétől a csodálatos fényképek elkészültéig, és számos édességet magam is megkóstolhattam, büszkén és bátran ajánlom Orsi barátnőm könyvét MINDENKINEK... dr. Matécsáné dr. Sergyán Barbara
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 999 Ft

A termék megvásárlásával

399 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
szép állapotban
Kiadó perfact-pro kft.
Kiadás éve2015
Oldalak száma:240
Súly800 gr
ISBN2310004752118
ÁrukódSL#2110323694
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 999 Ft

A termék megvásárlásával

399 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Shona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolyaShona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolya