Csokoládé - ízek és desszertek. A csokoládékóstolás kézikönyve, 40 csokoládés recepttel és ínycsiklandó fotókkal , trükkökkel, ötletekkel, tanácsokkal.

geopen kiadó  | 2010  | cérnafűzött, keménytáblás  |  159 oldal

Libri Antikvárium
A csokoládé kóstolásánál nem hagyatkozhatunk egyedül az íz érzékelésére. Az olyan lenne, mintha egy tájat csak az egyik szemünkkel szemlélnénk, mert legyen szó táblás csokoládéról, desszertről vagy csokoládékrémről (ganache), megítélésükhöz mind az 5 érzékünkre szükség van, kivétel nélkül. Mutatós, exkluzív csomagolású könyv, mindenkinek nagyszerű ajándék
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 900 Ft

A termék megvásárlásával

590 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó geopen kiadó
Kiadás éve2010
Oldalak száma:159
Súly1100 gr
ISBN2399969645024
ÁrukódSL#2110442098
Kötéscérnafűzött, keménytáblás

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 900 Ft

A termék megvásárlásával

590 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Rebecca Makkai: Lenne pár kérdésemRebecca Makkai: Lenne pár kérdésem