Csőben sült és rakott finomságok (a francia konyha remekei)

geopen kiadó  | 2007  | papír / puha kötés  |  62 oldal

Libri Antikvárium
A csőben sütés nem jelent mást, mint hogy egy tepsibe fektetett étel felső rétegét barnára pirítjuk a sütőben. Más néven gratinírozunk. Az ilyen eljárással készített ételek esetében biztosra mehetünk, hogy szép, pirosra sült kéreg alatt találjuk a hozzávalókat. Sok esetben valamilyen mártással keverjük össze az alapanyagokat, hogy végezetül ez - s a süléskor kialakuló kéreg - határozza meg az étel karakterét. Ez leggyakrabban valamilyen tejszínes, tojásos alapú mártás szokott lenni. Ebben a könyvben közel 30 receptet találhatunk.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó geopen kiadó
Kiadás éve2007
Oldalak száma:62
Súly200 gr
ISBN2399956030468
ÁrukódSL#2110948772
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Shona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolyaShona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolya