Tóth M. Ildikó, Koronczai Magdolna (szerk.)

Aszalás, kandírozás és más tartósító módok

kossuth kiadó  | 1992  | papír / puha kötés  |  109 oldal

Libri Antikvárium
A könyvben a gyümölcsök eltartásának két alapvető módját ismerheti meg az olvasó. Az aszalás technikáján és az aszaláshoz használatos eszközök részletes bemutatásán kívül megismerkedhetünk a mogyorós cseresznye és a vörösboros szilva elkészítésének fortélyaival is. A kandírozáshoz a szerző alaprecepteket mutat be, és természetesen az egyes gyümölcsöknek is szentel egy-egy fejezetet, melyben a tartósítás sajátosságait mutatja be.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 223 Ft

A termék megvásárlásával

322 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó kossuth kiadó
Kiadás éve1992
Oldalak száma:109
Súly129 gr
ISBN2310012415449
ÁrukódSL#2112512576
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 223 Ft

A termék megvásárlásával

322 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

R. F. Kuang: KatabasisR. F. Kuang: Katabasis