A must és a bor egyszerű kezelése

mezőgazdasági kiadó  | 1960  | papír / puha kötés  |  334 oldal

Libri Antikvárium
Mercz Árpád munkássága felöleli a szőlőfeldolgozás és borkezelés minden területét. Könyvében a helyes borkészítés alapjait mutatja be a legkorszerűbb ismeretekkel és mindenki számára érthető, egyszerű formában. A mélyebb kémiai, mikrobiológiai és technikai magyarázatokat mellőzve írja meg, hogy mikor, mit mivel és hogyan tegyünk, hogy a szőlőből jóitalú bort nyerjünk. Hatodik kiadás
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 490 Ft

A termék megvásárlásával

249 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
foltos, enyhén kopottas borító; gerinc alsó sarkán kisebb szakadás
Kiadó mezőgazdasági kiadó
Kiadás éve1960
Oldalak száma:334
Súly300 gr
ISBN2399954911714
ÁrukódSL#2110964750
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 490 Ft

A termék megvásárlásával

249 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Shona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolyaShona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolya