Szendi Gábor

Paleolit táplálkozás - A nyugati életmód és a civilizációs betegségek

jaffa kiadó és kereskedelmi kft.  | 2009  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  320 oldal

A táplálkozásról szóló könyvek vezérfonala általában két szál szokott lenni. Az egyik, hogy adottnak veszik a nyugati ember mára kialakult étrendjét, a másik, hogy ezen belül próbálnak meg olyan új arányokat javasolni, amelyek az átlag étrendhez képest egészségesebbnek tűnnek. Ez meglehetősen könnyű is, hiszen a ma uralkodó táplálkozási szokások mellett a lakosság 50-60 százaléka túlsúlyos vagy elhízott. Szendi Gábor könyve, a Paleolit táplálkozás szakít ezzel a rövidlátó dietetikai szemlélettel és evolúciós vizsgálódásokkal közelíti meg az optimális humán étrendet.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 699 Ft

Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó jaffa kiadó és kereskedelmi kft.
Kiadás éve2009
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:320
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly400 gr
ISBN9789639971011
Árukód2206623 / 1062464

Vásárlói értékelések, vélemények

(1 vélemény)
csalanlevel
2010. 08. 23.

Összeesküvés elmélet tudományos igényűnek feltüntetve...És úgy állít a gyóygszeriparról megfellebbezhetetetlen"igazságokat&quo t;, hogy pl. a gyóygszerkipróbálások folyamatát szándékosan, vagy sem, de rengeteg csúsztatással írja le

nagypal
2011. 12. 07.

Közel fél éve vettem meg. Azóta a benne leírtak szerint élek. Látványos minőségi javulás történt az életemben. Magas vérnyomás, cukorbetegség, reflux, allergia megszűnt. Mellékhatásként fogytam harminc kilót. Én egy új életet köszönhetek Szendi Gábornak. Megtudom érteni, hogy csípi a hivatalos dietetika és orvoslás szemét. Én jószívvel ajánlom a könyvet. Most már szó szerint jó szívvel.

Szeged Könyvesbolt
2013. 06. 06.

Nem a betegségekkel kell foglalkoznunk, hanem az életmódunkban lévő hibákkal. Szüntesd meg ezeket a hibákat, és a betegségek maguktól eltűnnek.!"(Are Wearland) Milyen összefüggés van táplálkozásunk és a civilizációs betegségek között? Milyen volt a kőkorszaki ember életmódja? A hosszú élet titka valóban táplálkozási szokásainkban keresendő? Sok-sok kérdés, amire választ kaphatunk, ha elolvassuk a kötetet. A nyugati életmód és súlyos betegségek összefüggéseire világít rá a szerző és élvezetes stílusban ismerteti elméletét a paleolit táplálkozásról. annak pozitív hatásairól. Olvassuk tehát e könyvet és gondolkodjunk el ezeken az információkon.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 699 Ft

Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Carley Fortune: Várlak a tónálCarley Fortune: Várlak a tónál