Szakál László

Bor a konyhaművészetben - 600 recept Kibédi Ervin humorával fűszerezve

b.k.l. kiadói és reklám kft  | 2007  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  272 oldal

Konyhaművészetünk igen sok jeles étele úgy kapja meg különleges ízét, ha borral készül. Főleg pikáns ízvilágú levesek, sültek, pecsenyék, szószok, mártások, halak, vadak, szárnyas ételek, gyümölcssaláták igénylik a borféleségeket.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 040 Ft

A termék megvásárlásával

304 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó b.k.l. kiadói és reklám kft
Kiadás éve2007
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:272
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly550 gr
IllusztrációRAJZOKKAL
ISBN9789637334276
Árukód2088259 / 1010037

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 040 Ft

A termék megvásárlásával

304 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat