Antikvár könyv - Nagy szakácsok kis fortélyai - 1994

Mitől lesz rágós a hagymás rostélyos? Hogyan őrzik meg szép színüket a megfőzött zöldségfélék? Mitől lesz szép hullámos a bécsi szelet? Talán banálisnak hangzó kérdések ezek, igazából azonban a főzés alapkérdései. Reinhard Gerer, a bécsi mesterszakács minderre választ ad ebben a könyvben. Olyan ötletekkel szolgál, olyan fogásokra tanítja meg az... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
Budapest, V. kerület Libri Antikvárium
5 db alatt
Antikvár példány
5% kedvezmény! Kosárba
600 Ft
570 Ft
Szállítás: 2-4 munkanap Akár ingyen szállítással
Beszállítói készleten
A termék megvásárlásával kapható: 57 pont
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!



Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5