Mielőtt elalszom

S. J. Watson

Christine minden reggel idegen ágyban ébred fel, egy idegen férfi mellett. Belenéz a tükörbe, és döbbenete tovább fokozódik: egy középkorú nő arca néz vissza rá. Az ágyból időközben előkászálódó férfi minden reggel elmagyarázza neki, hogy ő Ben, a férje, hogy Christine negyvenkét éves, és két évtizeddel ezelőtt egy szörnyű balesetben szerzett... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 315 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Petra
mindenkinek akinek lehet ajánlom ezt a könyvet. Kicsit vontatottan indul a történet, de mikor már beindul a könyv akkor már le sem lehet tenni. az ember csak kapkodja a fejét hogy mi is történik és alig várja hogy kiderüljön mi történik valójában. Ez tipikusan az a fajta könyv ami mindenkinek való, attól függetlenül hogy más műfajú könyvekhez van szokva. olvasásra fel :)
Kálazi Viktória
Nagyon lassan, szinte már vontatottan épül fel az egész történet. Nagyon jó, hogy a végén van egy hatalmas csattanó és szépen fel is építik ezt, lépésről- lépésre, de szerintem nagyon lassan, amibe az ember már majdnem beleun. Tanulsága azonban nagyon sok van, tehát én azt mondom, hogy egyszer mindenképpen érdemes elolvasni. :]
Roni olvas
Olyan ez a könyv, mint egy játék. Egy kirakó, amit vakon kezd el rakni az ember, úgy, hogy nem tudja, milyen kép rajzolódik majd ki a kis darabkákat összeillesztve. Eleinte elég nehézkesen indul a játék, nehéz összeilleszteni egy-két darabot, aztán kicsit egyszerűbb lesz, és lassan sejted, mit rejt a kép. De aztán a kezedbe akad egy újabb részlet, és rájössz, hogy mégsem az lesz, amit tudni véltél. Mindig újabb és újabb gyanú vesz erőt rajtad, hogy aztán a következő darabka ismét mást rajzoljon ki És a végén vagy beigazolódik a sejtésed, vagy nem. Érdekes, izgalmas könyv, lassan, fokozatosan építve fel Christine Lucas életét, hogy aztán a végén hirtelen csapódjon le és vágjon fejbe minket az igazság. Nem körömrágásig izgalmas, inkább az a fajta, ami az agytekervényeket mozgatja meg. Annyira tudni akarjuk, mi az igazság, annyira próbáljuk összerakni ennek a nőnek az életét, hogy már-már mi is kételkedni kezdünk benne, hogy vajon nem csak a képzelete, vagy az eszének a védekező mechanizmusa játszik-e vele.. Tetszett. A vége is lehetett volna másmilyen is azt is el tudtam volna képzelni, de így sem volt rossz Egy hibája van: ismét egy elbaltázott fülszöveg!!! (aki olvasta már, tudja, mire gondolok)
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1