A befőzés művészete - Dzsemek, befőttek, savanyúságok és egyéb finomságok
Lisa Atwood - Rebecca Courchesne - Rick Field
A zamatos dzsemektől a zseléken és a pikáns savanyúságokon át a relishekig számtalan módja van a friss gyümölcsök és zöldségek tartósításának. A könyv több mint 130 receptje lépésről lépésre mutatja be az eljárások technikáit; tippeket, kreatív ötleteket ad az eltett finomságok további hasznosítására. E különleges receptgyűjtemény útmutatásai alapján...
bővebben
Budapest, X. kerület Árkád Könyvesbolt 1. emelet
bolti készleten
Szállítás: 1-3 munkanap
Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható:
759 pont
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Események
H | K | Sz | Cs | P | Sz | V |
---|---|---|---|---|---|---|
25
|
26
|
27
|
28
|
29
|
30
|
1
|
2
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
|
11
|
12
|
13
|
14
|
15
|
||
16
|
17
|
18
|
19
|
20
|
21
|
22
|
23
|
24
|
25
|
26
|
27
|
28
|
29
|
30
|
31
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|