Megperzselve - Az Éjszaka Háza 7.

Zoey lelke a Túlvilágon rekedt, barátainak pedig csak néhány napja maradt arra, hogy visszahozzák, különben mindent elveszítenek. Stark az egyetlen, aki segíthet rajta, neki azonban meg kell halnia ahhoz, hogy kapcsolatba tudjon lépni vele. Vajon vállalja ezt az áldozatot úrnőjéért? Az egyre nagyobb hatalommal rendelkező Neferet mindent elkövet annak... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 831 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
Nincs értékelés
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
Olvasói értékelések
L.
Biztos az awakened lesz az utolső része? nem jön ki a Destined? valami ilyesmi neve van azt hiszem. Vagy az más?
Vörös Kitti / Nahoa-chan/
Nekem is non tetszett... Csak az a kérdés, hogy mikor lesz folytatása...T_T
annaalma
Ez a része egyszerűen fantasztikus! Letehetetlen! Egyaránt vannak benne eszméletlenül izgalmas részek és meghitt pillanatok is. Olvasás közben én is együtt éltem át a történetet a szereplőkkel. Velük együtt éreztem az örömüket és a fájdalmukat is. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Bár javaslom hogy a vége felé legyen mellettetek legalább egy zsebkendő, mert szükségetek lesz rá. Én már ki is olvastam, így sajnos most várnom kell. De mint már mondtam, lehetetlen, olyan izgalmas és annyira magával ragad a történet, hogy úgy gondolom az Éjszaka Háza sorozatból talán eddig ez a legizgalmasabb példány. Nagyon várom a nyolcadik, befejező részét, kár hogy ebben a könyvben nem volt ízelítő a nyolcadik részből. Remélem hamar kijön: Awakened. :):)

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
ChatBot