P.c. Cast  |  Kristin Cast

Megjelölve - Az Éjszaka Háza 1.

AZ ÉJSZAKA HÁZA

kelly kiadó kft.  | 2009  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  268 oldal

Te vajon mit tennél...

  • ha egy élőhalott hirtelen a vámpírok félholdját rajzolná a homlokodra?
  • ha az ex-pasid vérének szagától egyszerre összefutna a nyál a szádban?
  • ha a napsugarak égetni kezdenék a bőröd, és már csak éjszaka éreznéd jól magad?
  • ha olyan erő birtokába kerülnél, amelyről korábban álmodni sem mertél?

Zoey Redbird egy nap vámpírjelöltté válik, amikor középiskolájában váratlanul felbukkan egy élőhalott Nyomkereső, és a vámpírok zafírkék Jelét rajzolja a homlokára. Attól a pillanattól fogva az egész élete megváltozik. Alig néhány órája marad, hogy beköltözzön az Éjszaka Házába, a vámpírjelöltek bentlakásos iskolájába, a teste ugyanis azonnal megkezdi az Átváltozást. Az Éjszaka Házában azonban újabb nehézségekkel kell szembesülnie. Kiderül, hogy a homlokán lévő Jel más, mint a többieké, és ezzel akarata ellenére azonnal ellenségeket szerez magának. És amikor rádöbben, hogy a vámpírok istennője különleges képességekkel ajándékozta meg, nem marad más választása, mint beszállni az Éjszaka Házának könyörtelen hatalmi játszmáiba...

"Esküszöm, hogy a lélegzetem is elakadt a rémülettől. Egy szellem állt velem szemben, mégis olyan szilárdnak, olyan valóságosnak tűnt. Ha nem a saját szememmel látom, ahogy a teste elutasítja az Átváltozást, azt hittem volna, hogy csak beteg, azért olyan halálosan sápadt és furcsa. Szinte teljesen fehér volt, de nem csak ez volt vele a baj. A tekintete is megváltozott. A sötétség ellenére is jól láttam, hogy a szeme vörösen izzik, mintha véres lenne. Akkor éreztem meg a szagot. Dohos, száraz, oda nem illő szag volt, mint egy szekrény vagy egy pince, amit évek óta nem nyitottak ki. Ahogy kivillant a fogsora, észrevettem, hogy megnőttek a szemfogai! Tett egy lépést Nala felé, mintha meg akarná támadni. Ösztönösen cselekedtem.             - Hagyd békén! Takarodj innét! - Engem is meglepett, milyen magabiztosnak tűnt a hangom, mintha csak egy vicsorgó kutyával állnék szemben, pedig az igazság az, hogy majd' elájultam a félelemtől. Felém kapta a fejét, és vörösen izzó tekintete az enyémbe fúródott. Ne! Kiáltotta a már ismerőssé vált belső hang. Ez maga a borzalom!
- Téged... - A hangja rettenetes volt. Reszelős, mélyről jövő hörgés, mintha valami baj lenne a torkával. - Elkaplak! - Azzal elindult felém."

+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 831 Ft

A termék megvásárlásával

283 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó kelly kiadó kft.
Kiadás éve2009
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:268
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly270 gr
Sorozat AZ ÉJSZAKA HÁZA
FordítóIllés Róbert
ISBN9789639943087
Árukód2204725 / 1060200

Vásárlói értékelések, vélemények

ENorah
2009. 07. 28.

Ez sorozat lesz, vagy csak egy kötetes? Ugyanis azt hiszem jól hangzik... ;)

Betti94
2009. 07. 31.

Nekem nagyon tetszik már a ki bevezető is!! Mindenkinek ajánlanám ezt a könyvet!! Nagyon jóó!!

Andyca
2009. 08. 03.

Nemegy vámpíros könyvet olvastam már, de ez az egyik kedvencem. Mindenkinek ajánlom!

twilightISaPLAGUE
2009. 08. 09.

Ha a konyv egesze hasonlo szinvonalat fog megutni, mint az izelitokent kozolt reszlet, akkor javasolnam a pontozasi rendszer negativ szamokkal valo kiboviteset.

Véber Virág
2009. 08. 23.

ENorah! Sorozat lesz, a következő kötet címe Elárulva lesz. Én várom már a megjelenést:)

Caroline
2009. 09. 06.

6kötetes sorozat lesz, a 6odik könyv még nincs kiadva :) olvastam angolul mindet nagyon jó:D

sissiee
2009. 09. 13.

egyetlen egy könyv volt amit nem tudtam végigolvasni, az a Burok S. Meyertől, mert annyira unalmas volt! Hát ez is nagyon közelít hozzá! Mellesleg ez egy irodalmi szenny! Hogy képzelik, hogy nyomtatásba adnak egy olyan könyvet, melyben szerepelnek olyan vulgáris szavak is, mint a b*zmeg, k*rva,p*cs stb! A célközönség nem a felnőtt korosztály, hanem 13-14 éves kis tinilányok! Ha ezt olvassák majd azt hiszik, hogy ez a menő? Szégyen...

Czuczy
2009. 09. 22.

Tudod én szeretem az ilyen könyveket ahol nem válogatják meg a szavakat, mert az életben se igen válogatja meg az emberek nagy része. Én ilyen könyveket szívesen olvasok. Ezt még nem olvastam,de most vettem meg és eddig csak jót hallottam róla.

Bujoscica
2009. 09. 22.

Ez a könyv maga a tökéletes vámpírtörténet, monjduk még a Fekete tőr testvériség sorozat mellett ez is eltörpül de nagyon jó könyv, bátran ajánlom mindenkinek. És igen, van benne egy két káromkodás is, de kérdem én, egy 13"kisgyermek" szerinted az iskolába nem káromkodik, meg nem hallja az utcán? dehogynem...

Horváth Petra
2009. 09. 25.

Kedves Sissiee: ezeket a könyveket nem feltétlenül csak a 13-14 éves kislányok olvassák! Én már 21 vagyok és imádom az ilyesfajta műveket. Ha jobban belegondolsz, a tinédzsereket manapság már szinte nem köti le az olvasás (tisztelet a kivételnek!). Másrészről viszont ezerszer ocsmányabban beszélnek a gyerekek már 10 évesen egymás közt, akkor pedig miért ne kerülhetnének ezek a szavak nyomtatásba is? Az isten szerelmére! Ez a szólás szabadsága! Nos, én még nem olvastam, de mindenképpen tervezem megvenni, mert ígéretesnek hangzik. :)

Jakab Alexandra
2009. 09. 25.

Ez egy nagyon jó könyv...szerintem megéri elolvasni!Én várom a folytatást.

Nisó
2009. 10. 02.

Szerintem igaza van Sissieenek.. Ti most komolyan a kis 13 évesek alá adjátok a lovat.. Had káromkodjanak, hisz már a könyvekben is csak azt lehet olvasni.. Ja végül is.. Rendben.. Amúgy nekem bántja a szememet ha egy könyvbe káromkodnak. Nem azért költöm erre a zsebpénzem, hogy ugyan azt olvassam, amit ingyen az msn en is elolvashatok.. És a könyvről pedig.. Hát tényleg belehetne vezetni a negatív értékeléseket is! Nekem nem tetszik...

Katona Mária Anita
2009. 10. 03.

8-án jelenik meg a következő, az Elárulva :D már várom :D

englert ninetta
2009. 10. 13.

Már bocsánat de szerintem minden író sajátosan fogalmazza meg a könyveket . Ha ehhez az is hozzá tartozik hogy néha egy-egy káromkodás legyen benne én egyáltalán nem bánom . Ha már van annyi esze egy tini lánynak hogy a kezébe vegyen egy könyvet akkor biztosan nem fogja azt hinni hogy az ilyen szavak menők .

rebb
2009. 10. 17.

én már mind a kettő részét elolvastam, valóban hasonlít az alkonyatra de hát ki hiszi el h az alkonyat storyját se lopták el? :D ez van... a káromkodásokról meg annyit,hogy vannak ilyen és olyan stílusú könyvek(ízlések és pofonok)... Bad Girl sorozat se gyenge ebből a szempontból ;) a könyv szupi szerintem! Nem tudja valaki, mikor jelenik meg a 3. rész??? fontos lenne, mert eddig csak angolul találtam meg neten...

laurka
2009. 10. 26.

Nekem tetszett, csak a vége kicsit olyan csiribi-csiribá-s.:D Szerintem igaza van Petrának. Már énis várom nagyon a folytatását.(:

anna
2009. 10. 29.

csak annyit hogy ha a szülők megengedik hogy egy 12-13év körüli gyerek vámpíros, véres, gyilkolós, hullás könyvet olvasson, nem hiszem hogy annak a gyereknek pont az lenne a legnagyobb gond, hogy talál a könyvben ronda szavakat is.... ehez a stílushoz hozzá tartozik valahol...amúgy még nem olvastam a könyvet, de mindenképp fogom mert csak jót hallottam róla.

Ravenna
2009. 10. 31.

Én olvastam, és nekem baromira tetszett. A többi részére is sort kerítettem, angolul, és szintén magával ragadott. Ismét különleges vámpírok... A célközönség szerintem sokkal inkább a 16-18 éves korosztály. Káromkodás valóban van benne, de egyáltalán nem vészes. Akit zavar, csak nézzen bele az Anita Blake kötetekbe, és meglátja, milyen stílusú nyelvezet a divat manapság, és mit olvasnak a tinik (annak ellenére, hogy az Anita Blake 18 éven felüli, nos igen, elég sok fiatalkorú ismerősöm olvassa...) A Twilighthoz képest viszont zseniális a könyv. Legalább is szerintem a Twilighthoz képest a mostani vámpírirodalom zseniális. Aki pedig csak ehhez tud viszonyítani, ajánlanám, hogy vegye a fáradtságot Anne Rice Vámpírkróniáihoz. :)

Nila
2009. 11. 02.

Tényleg rengeteg a trágár beszéd benne de akkor sem kell e könyvet szennynek nevezni, legyen benne akármilyen sok hmm..csúnya szó. És Czuczynak igaza van, szerintem mindenki káromkodik nem is értem mire fel ez az álszenteskedés. Ha valakinek nem tetszik egy könyv akkor leteszi és nem olvassa tovább. Én legalábbis ezt szoktam tenni. Mindig is szerettem a Vámpíros történeteket és messze ez az egyik legmegragadóbb amit olvastam. Nisó: "Nem azért költöm erre a zsebpénzem, hogy ugyan azt olvassam, amit ingyen az msn en is elolvashatok" Akkor minek veszed meg? Mindig beleolvasok egy könyvbe mielőtt megveszem. És az hogy egy könyvet az MSN-el hasonlítod össze, enyhén szólva...röhejes. És rettenetesen várom a következő részt:)

Fifi
2009. 11. 04.

tetszett a könyv! szerintem nem sok köze van a twilighthoz és nekem emiatt külön tetszett. eddig csak azt a vámpíros sorozatot olvastam és féltem, hogy hasonló lesz... de nem! teljesen más! néha kicsit érdekes megjegyzések vannak benne meg először olyan benyomást tett rám, mintha egy csapat tini írta volna a könyvet. de a történet az nagyon jó. izgalmas és fordulatos:) (szerintem)

Zsolt
2010. 01. 11.

Szerintem jó volt az első 2 könyv. Picit vámpíros Harry Potter, de korrekt. 6 része van: Marked Betrayed Chosen Untamed Hunted Tempted Szóval, lesz még. :)

Bee
2010. 02. 21.

Én 13 éves vagyok és nagyon-nagyon tetszik 5 csillag

Drinah
2010. 04. 03.

Szetm ez naon jó könyv alig várm hogy a többi részt is olvassam :D és sztem nekem eddig ez a legizgibb könyv amit mostanában olvastam. és sztem létezik könyvnek hátoldala is xd :@

:O
2010. 04. 04.

én 14 vagyok, de nekem is nagyon bejött! az meg, h van benne egy két olyan szó..hát istenem... van olyan gyerek is, aki 9 évesen ennél durvábban beszél...szóval most ezzel nem tudsz mit kezdeni... ha meg nem tetszik, és csak itt izélsz, h jaj ez így szar, jaj ez úgy szar akkor ne vedd meg. már bocs... én szinte az összes vámpíros könyvet olvastam, mer imádom őket! (gót nem vagyok, semmi ilyen...:D) nekem mondjuk kicsit furcsa ez a világ... a tetoválás a vámpírokon...hát fura.:D de jó.:D nekem személy szerint a TrueBlood sorozat jobban tetszik... az is igaz, h elvileg felnőtt könyv, és abban is vannak csúnya szavak... szóval én ajánlom mindenkinek! ;D

Sophie
2010. 05. 04.

Én részemről 12 vagyok, és engem teljesen elragadott! Igaz, hogy én a vámpíros könyveket jobban szeretem mint a többit! Azt mondom, hogy most irtóra nagy ügy, hogy egy ilyen típusú könyvbe van egy kisebb káromkodás! Én mindenkinek ajánlóm, aki még nem olvasta el! Én már alig várom, hogy a 4-es könyv megjelenjen Magyarul!

Thurzó Edit
2010. 05. 07.

Uram Isten.. Mintha nem hallana az ember állandóan cifrábbnál cifrább káromkodásokat az utcán.. Akinek nem tetszik, ne olvassa, és a szülők meg cenzúrázzák meg a gyerekeik könyveit. És sztem a gyilkolós videójátékok inkább okoznak degenerációt.. Nekem nagyon tetszik a könyv, egyre izgalmasabb. Én ajánlom!!!

Csajszi
2010. 05. 25.

Már túl vagyok az első két részén és csak ajánlani tudom. Nekem személy szerint nagyon tetszett (meg amúgy is szeretem a vámpíros könyveket). Hamarosan meg is veszem a harmadik kötetét. Kicsit "lájtos", de pont ettől lett jó :)

Agnes96
2010. 12. 26.

Sajnos én negatívan tudom csak értékelni. Először, borító és cím alapján ítéltem: Kidolgozott az eleje, a címe Megjelölve (húúú) vámpírós oké, de hogy ilyen unalmas legyen??? azt hittem, hogy pörgős lesz, izgi, a főhös egy: "Beszólsz, és leütlek!" stílust reméltem, (a legjobb eddig a Vámpírakadémia Rose-ja volt) de ehelyett egy lapos karakter. Inkább az a: "Juj de cuki ez a pasi!" vagy "Hú, kaptam egy tök tuti erőt, csajok menjünk trónt fosztani!" Meg, valahogy Erik is túl hamar tapadt rá Zoey-ra, közvetlen az után a ciki jelenet után a folyosón (ami elég hülyeség volt). A káromkodással bajom nem volt, olvastam már durvábbat (Devlin Hayne: Vérvonal) Ami mégis felderített, az a meleg srác :) ő volt a legjobb fej az egész storyban :P

Grétí
2012. 02. 13.

ENorah ez egy sorozat eddig én 8 részről tudok. Egyébként szerintem is nagyon jó és izgalmas könyv.

Gelle Evelin
2012. 09. 27.

Egy bajom volt , hogy lassan haladtam a suli miatt :D Imádtam , eleinte el sem akartam kezdeni a fülszöveg alapján izgalmasnak tűnt, de ez a holdas tetkót kicsit furcsáltam aztán neki kezdtem és nem bántam meg:)Az alaptörténet nagyon jó és nagyon tetszik.A szereplőkhöz is tudok nagyon jó ,de nagyon rosszat is mondani és hála Istennek nincsen számomra semleges karakter :) vagy szeretem vagy nem :DNem a főszereplő lett a kedvencem , de ő is nagyon szimpatikus ,de a kedvencem Erin :D Magamra ismertem benne ő a tipikus beszólós verekedős nagyszájú lány a történetben és kimondja amit gondol:D Fiúk közül Damient szerettem meg nagyon mert hát olyan vicces beszólásai vannak amin volt , hogy 20 percen keresztül röhögtem.:D.Viszont akik Damient ott elítélek azokat fel tudnám rúgni..Akit nagyon utálok az Aphrodité őt egy kanál sőt egy csepp vízben képes lennék megfojtani -.- De összességében nagyon megszerettem a könyvet és alig várom a második részt :D

Tami
2013. 10. 28.

Nekem nagyon tetszett a könyv, már az elején rátérnek a lényegre, nem húzzák el fölösleges részletekkel a tartalmat. Végig izgalmasnak találtam a cselekményt, a szereplők karakterei is tökéletesen beillenek a képbe. Én a Harry Potterhez tudnám hasonlítani csak varázslók helyett vámpírokkal. Tetszik még benne, hogy szexualitással kapcsolatos részeket jelenítenek meg benne nyíltan, nem köntörfalaznak viszont a káromkodást sem mellőzik de hát a való életben sem lenne ez másképp. Nem is kétséges, hogy a folytatásokat már nagyon vártam, van még mi történni fog ott..


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 831 Ft

A termék megvásárlásával

283 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Popper Péter: Várj, amíg eljön az órádPopper Péter: Várj, amíg eljön az órád