Kristin Cast  |  P.c. Cast

Elárulva - Az Éjszaka Háza 2.

kelly kiadó kft.  | 2009  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  282 oldal

\"Zoey Redbird egyre jobban megszokja a vámpírjelöltek nem éppen hétköznapi életét, és úgy érzi, végre sikerült beilleszkednie, barátokra lelnie. Megválasztják a Sötétség Lányainak vezetőjévé, ráadásul a szerelmi élete is egyenesbe kerül, hiszen az iskola leghelyesebb pasijával, Erikkel jár. Az Éjszaka Háza felett azonban sötét viharfellegek gyülekeznek, és egyszer csak bekövetkezik az, amitől mindenki rettegett: holtan találnak egy fiút a városban, és minden jel arra mutat, hogy egy vámpír végzett vele. Ren?őrök bukkannak fel az Éjszaka Házában, és Zoey hamarosan a gyanúsítottak között találja magát. Vajon ki akarja rá terelni a gyanút?Segítségre van szüksége, ám akkor történik valami, ami alapjaiban rengeti meg a világba vetett hitét, és már nem tudja, kiben bízhat meg és kiben nem, ki a barát és ki az ellenség... ,, - Várj! - szóltam rá, mielőtt megnyomta volna a playt. Le volt véve a hang, de megláttam Chera Kimikót a Fox News 23-on. Komor, szomorú arccal beszélt a kamerába. A képernyő alján a következő felirat jelent meg: megtalálták az eltűnt fiú holttestét. - Hangosítsd fel! - kiáltottam, Shaunee pedig engedelmeskedett. - A mai nap legfontosabb híre még egyszer: a Union hátvédjének, Chris Fordnak a holttestét két kajakozó találta meg a péntek délutáni órákban. A holttest az Arkansas folyó szikláin akadt fent, a Huszonharmadik utca körzetében létesített mesterséges gáton. Úgy értesültünk, hogy a fiú halálát a súlyos vérveszteség okozta. Testén számos harapásnyomot találtak, és azt valószínűsítik, hogy valamilyen nagytestű ragadozó marcangolta szét. Többet csak az orvos szakértői vizsgálat után tudunk majd mondani. De a rossz hírek ezzel még nem értek véget. Chera egyenesen a kamerába nézett gyönyörű szemével, és folytatta. - Nem sokkal a tragikus haláleset felfedezése után kaptuk a hírt, hogy a Union egy másik futballistája is eltűnt. - A képernyőn megjelent a fényképe egy másik jóképű srácnak, aki a Union hagyományos piros-fehér mezét viselte. - Brad Higeonst tegnap délután látták utoljára a Utica Square-i Starbucks közelében, ahol Chris fényképét ragasztgatta ki a hirdetőtáblákra. Brad nem csak a csapattársa volt Chrisnek, hanem az unokatestvére is. Kényszerítenem kellett magamat, hogy egyenletesen lélegezzek. Mi a fene ütött belém? Összeszorult a mellkasom, és úgy émelyegtem, hogy attól féltem, mindjárt elhányom magam. Kicsit enyhült a lüktetés a fülemben, de az idegesség úgy borult rám, mint egy halotti lepel. Minden porcikám azt üvöltötte, hogy Valami nem stimmel! Valami nagyon nem stimmel!" Az Elárulva méltó folytatása az Éjszaka Háza sorozat előző kötetének, a Megjelölve című hátborzongatóan izgalmas regénynek. Sötét és szexi, igazi csemege a vámpírkönyvek kedvelőinek! \"
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 831 Ft

A termék megvásárlásával

283 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó kelly kiadó kft.
Kiadás éve2009
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:282
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly280 gr
FordítóIllés Róbert
ISBN9789639943094
Árukód2205179 / 1060766

Vásárlói értékelések, vélemények

Kata
2009. 09. 17.

Valaki tudja h mikor jelenik meg??? Nekem nagyon tetszett az első kötet, és már nagyon várom a folytatást!

Anna
2009. 09. 22.

Én úgy tudom hogy októberben fog megjelenni 20.-a körül, de legtöbbször eltolják a megjelenést. :(

Jakab Alexandra
2009. 09. 25.

Én október közepéről tudok...Már nagyon várom!Angolul beleolvastam és jónak tűnik!!!

Erberling Judit
2009. 09. 27.

Szia Kata, A várható megjelenés elvileg október 15. Az első kötet nekem is nagyon tetszett.

Huszár Melinda
2009. 09. 30.

Hihetetlenül jó volt az első!!Nem bírtam lerakni....nagyon nagyon várom a második kötetet

egy ember aki nem hiszi el h tényleg 8. részes a könyv..:)
2009. 10. 02.

Azt hallottam h ez a könyv 8 kötetből áll....valójában tetszik a tartalma azonban már nagyon elegem van ezekből a sorozatokból ráadásul láttam az 1. részt (boltban) és elég "nyamvattka" könyvnek néz ki( mármint terjedelemben) viszont érdekelne h igaz -e ez a hír mert addig nem fogok hozzá olvasni bármennyire érdekelne is.....

REni
2009. 10. 10.

Én már láttam hogy megjelent most megyek megvenni.

Kapus Orsolya
2009. 10. 10.

Az elsőt ma reggel kezdtem el olvasni, de estére be is fejeztem, nagyon tetszett. Ahogy láttam, hogy van folytatás, azonnal jöttem a honlapra, most pedig meg fogom rendelni:)

csisze
2009. 10. 20.

Úgy tudom, hogy eddig 5 rész jelent meg angolul (ebből 2 magyarul), a 6. vmikor most fog kijönni, a 7. pedig majd jövőre. Én fenntartásokkal kezdtem neki az olvasásának, mert hogy megint egy vámpíros sorozat stb, de meglepően érdekes lett a történet, legalábbis számomra :).

Kyca
2009. 10. 28.

Üdv mindenkinek, aki olvas! Mint minden vámpíros könyv, hát ez is egy lányról, egy dögös pasiról és minden ezzel kapcsolatos dologrol szól. De egy biztos, érdemes hozzákezdeni és belemélyülni. Jó szórakozást a könyvsorozathoz, mert nagyon izgalmas.

K. Krisztina
2009. 11. 02.

Én úgy hallottam, hogy 8-9 részes a történet, és talán már 7 angolul van és 2 ugye most magyarl. Amúgy személy szerint én csak ajánlani tudom a könyvet, aki szereti a vámpíros és mágikus történeteket, van benne minden. Szerelem, gyűlölet, ármány, poénok és még sorolhatnám. A terjedelme rövidnek látszik de "aprók" a betűk és a sorköz is kicsi, szóval ha teszem azt Twilight féle betűtípus lenne és 5 méteres sorköz akkor sztem ez is lenne 350-400 oldal. Legalábbis az első, sztem a második is :)

könyvmolyka :D
2009. 11. 23.

imádom az összes vámpíros könyvet ... nem tudja valaki mikor jelenik meg a KIVÁLASZTOTT?????

Anett
2010. 01. 20.

sztem naon jó a könyv

Czuczy
2010. 01. 28.

Nekem ez a rész is nagyon tetszett. Könnyed olvasmány, de mégis megragad a történet.

Nyitrai Barbara
2013. 08. 22.

Nagyon jó sorozat! Annyira, hogy az 1-2 könyvet egymás után olvastam el, mert egyszerűen képtelen voltam letenni. Nagyon tetszik benne, hogy nem hasonlít a többi vámpíros könyvekre, hanem más elgondolásban vezet be minket a vámpírok közé. Csak ajánlani tudom, aki szereti a fantasyt.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 831 Ft

A termék megvásárlásával

283 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A gyerekbirodalomA gyerekbirodalom