P.c. Cast  |  Kristin Cast

A kiválasztott - Az Éjszaka Háza 3.

AZ ÉJSZAKA HÁZA

kelly kiadó kft.  | 2010  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  266 oldal

Zoey élete minden szempontból egyre bonyolultabbá válik. Más örülne, ha egyszerre három pasi üldözné a szerelmével, ő azonban szép lassan kezd beleőrülni, hogy képtelen választani Heath, Erik és Loren közül. De azzal ő is tisztában van, hogy ezt a hármas játékot nem sokáig űzheti. Az is komoly problémát okoz neki, hogy barátaival nem oszthatja meg a gondjait, mert fél, hogy akaratlanul is elárulnák legnagyobb ellenségének. Retteg Neferet visszatérésétől az Éjszaka Házába, mert tudja, hogy a Főpapnő nem tűri, ha szembeszegülnek vele. Márpedig Zoey-nak pontosan ez a terve. Vissza akarja változtatni Stevie Rae-t, és ezért bármire hajlandó. Még arra is, hogy fegyverszünetet kössön Aphroditével. És amikor azt hiszi, ennél rosszabb már nem lehet a helyzet, hirtelen történik valami, ami nem csak Zoey életét, de az Éjszaka Házát és az egész vámpírtársadalmat veszélybe sodorja. "Mielőtt végiggondolhattam volna, hogy mit csinálok, már kint voltam a kocsiból, és tiszta erőből rohantam Aphrodité felé. Amikor odaértem hozzá, két dolog tudatosult bennem egyszerre. Az egyik, hogy valami csodálatos, halványan ismerős illatot érzek. Akármi is volt az, ízletes ködként borult rám, ás automatikusan nagyot lélegeztem belőle. A másik Aphrodité volt, aki összegörnyedve hányt és zokogott egyszerre, amit sem nézni, sem csinálni nem túl kellemes dolog. Túlságosan lekötött az, hogy segítsek neki, a csodás illat pedig elterelte a figyelmemet, ezért nem vettem észre azonnal. Zoey!- zokogta Aphrodité még mindig öklendezve. Hívj valakit! Gyorsan! - Mi az? Látomásod van? Mi a baj? Megragadtam a vállát, és próbáltam felállítani, miközben ő tovább hányt. - Nem! Mögöttem! A falon újra öklendezni kezdett, de nem volt már semmi, amit kiadhatott volna magából. Rettenetes! Önkéntelenül is felkaptam a fejem, és az iskola árnyékos falára néztem. Soha életemben nem láttam még ennél szörnyűbb látványt. Először fel sem fogtam, mi van a szemem előtt. Utólag visszagondolva valószínűleg az agyam védekező mechanizmusa lépett működésbe. Sajnos nem tartott sokáig. Hunyorogva, pislogva bámultam a sötét falra. Valami nedves, ragacsos. Hirtelen rájöttem, mi az az édes, csábító illat. Nem sokon múlt, hogy térdre ne rogyjak Aphrodité mellé, és el ne kezdjek én is hányni. Vérszagot éreztem. De ez nem emberi vér volt, amit már ismertem. Ez egy felnőtt vámpír vérének illata volt. Egy halott vámpíré. A holttestet egy durva fakeresztre szögezték, amely neki volt támasztva a falnak. De nem csak a két csuklója és a bokája volt szöggel átütve. A szívébe egy vastag karót szúrtak. A karóra egy darab papír volt tűzve, láttam, hogy írtak rá valamit, de képtelen voltam fókuszálni a szememmel." A Kiválasztott az Éjszaka Háza sorozat eddigi legizgalmasabb kötete! "Véres, hátborzongató és nagyon szexi!"
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 831 Ft

A termék megvásárlásával

283 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó kelly kiadó kft.
Kiadás éve2010
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:266
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly320 gr
Sorozat AZ ÉJSZAKA HÁZA
FordítóIllés Róbert
ISBN9789639943049
Árukód2208678 / 1064770

Vásárlói értékelések, vélemények

könyvmolyka :D
2010. 02. 04.

Imádom ezt a sorozatot! Bár én biztos kapásból Eriket választanám! <33 Most vettem meg a könyvet remélem ez is jó lesz.... :D

Anna
2010. 02. 10.

Nagyon tetszett! Szerintem sokkal jobb, mint az első két része :) Várom a 4-et :P :)

Silver
2010. 03. 10.

Nagyon tetszett. Várom a sorozat többi részét. Kíváncsi vagyok, hogy mászik ki a dolgokból!

Anita
2010. 03. 30.

mikor jelenik meg a 4

stevie rae <3
2010. 04. 14.

május hetedikén jön ki (:

Thurzó Edit
2010. 04. 26.

Pár nap alatt kiolvastam a 3 kötetet.. Nagggyon jó! Egyre izgalmasabb! Nem egy nyálas tinitörténet, sokkal igazibb. Alig várom a folytatásokat!!! :)

Sereg Márta
2010. 06. 09.

Rendkívül olvasmányos minden része a sorozatnak. Szinte már letehetetlen!!!! Remek hétköznapi nyelvezete is segíti ebben minden fiatalnak tudom ajánlani, az ember észre sem veszi és már a könyv végére is ért... sajnos. De és ez is nagyon remek, hogy gyorsan jönnek a magyar fordítások is forgalomba - 2 havonta körülbelül.

Bifkovics Bettina
2010. 07. 09.

Nagyon hamar kiolvastam mind a 4 kötetet.Nagyon izgalmas volt, közben a főhős Zoey Redbird vámpírrá válik, és mindenféle hihetetlen kalandon megy át.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 831 Ft

A termék megvásárlásával

283 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Popper Péter: Várj, amíg eljön az órádPopper Péter: Várj, amíg eljön az órád