Kapcsolatteremtő gyógyítás - Gyógyulj meg és gyógyíts másokat is!

Miért érdeklődnek kiváló orvosok és egészségügyi kutatók szerte a világon azok iránt a rendkívüli gyógyulások iránt, amelyekről dr. Eric Pearl páciensei hírt adnak? Mire véljük e páciensek beszámolóját súlyos betegségeik hirtelen eltűnéséről? És miként lehet az, hogy ők is képesek lettek hozzáférni egy különleges, új gyógyító frekvenciához, nemcsak... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 315 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Margittai Zoltán
Dr. Eric Pearl-nek egy nagyszerű könyvével találkoztam. A könyv szinte le sem rakható annak, akit valóban érdekel a spiritualitás, a kozmosz, a gyógyítás hatalma. Annak, aki valóban átéli a leírtakat, aki valóban hisz abban, hogy egy magasabb rendű intelligencia ( kozmosz, energia, isten ) átélése és segítségül hívása segít a jobb életben, a gyógyulásban, hogy másoknak és önmagának képes segíteni az ember, annak az illetőnek ez a könyv egy megvilágosodást, megértést nyújt. Én hiszek abban, hogy Dr. Eric Pearl "tanításai" boldogabbá teheti ezt a világot. Csak ajánlani tudom ezt a könyvet mindenkinek. Mindenkinek aki hisz és azoknak is, akik nem.

Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4