Dr. Antalfi Eszter

A gyermekáldás spirituális háttere - Gyógyító történetek és meditációk veszteségről, meddőségről, sorsról és szabad akaratról

zöld erdő kiadó  | 2024  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  186 oldal

Sok nő küzd meddősséggel úgy, hogy az orvosok sem ismerik az okát. A gyermek várat magára, és egyetlen érintett sem tudja, mi áll emögött. Anyák vesztik el magzataikat észszerű indok nélkül. Amikor a tudomány nem ad választ, a spiritualitás megmutatja a lehetséges utat. Hisz nemcsak hús-vér emberek vagyunk, hanem lelkek, akik tapasztalatokat szerzünk a Földön. Nem csupán a véletlen műve, mi történik velünk életünkben. Pontosabban az életeinkben. Ez a könyv azoknak az édesanyáknak és leendő édesanyáknak szól, akik hisznek a reinkarnációban, és hogy nem csak egy életünk van. Akik hisznek abban, hogy a szülőket a gyermek lelke választja, hogy a szülő karmikus megegyezéssel kerül kapcsolatba gyermekével.
Minden ember képes a teremtésre, az élete befolyásolására és jó irányba terelésére. Aki nyitott az önismeretre és az önvizsgálatra, ennek a könyvnek a segítségével megtalálhatja meddősége okát. A megoldás kulcsa, hogy magunkon is dolgozzunk, és szembe nézzünk az életünk eseményeivel és a döntéseinkkel.
E hiánypótló mű közel 30 inspiráló és megvilágosodást segítő történetet mutat be, feltárva az összefüggéseket. Tartalmaz két vezetett meditációt, mely segítséget nyújt a vetélés és az abortusz feldolgozásában. Foglalkozik az álmokkal is, mikor hordoznak ezek támogató üzenetet az univerzumtól. Az olvasó megismerheti az álmai típusait, és segítséget kap a megfejtésükre.

Dr. Antalfi Eszter gyerekkora óta érdeklődik a spirituális világ iránt. Több mint huszonöt éve használja az agykontroll relaxációs módszerét, odafigyel a megérzéseire és az álmaira, az univerzum üzeneteit elemzi. A nagy sikerű Jön a baba - nem csak agykontrollal című műve után mélyebbre hatoló, ok-okozati láncolatot mutató kiadvánnyal jelentkezik. Célja azon nők biztatása, akinek az életébe még nem érkezett meg a vágyott gyermek.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 3 650 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 467 Ft

A termék megvásárlásával

346 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó zöld erdő kiadó
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:186
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly173 gr
ISBN9786150191393
Árukód2778560 / 1221882

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 3 650 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 467 Ft

A termék megvásárlásával

346 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Hallgassa csak!Hallgassa csak!