Dr. Alberto Villoldo

A bölcsességkerék - Mitikus utazás a négy égtáj felé

bioenergetic kiadó kft.  | 2024  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  178 oldal

A bölcsességkerék a személyes gyógyulás eszköze. Ha hajlandóak vagyunk meghallani a fejlődésre szólító hívását, akkor felébreszthetjük a bennünk rejlő mestert: azt a képességünket, hogy a tudás őrzőjévé, bölccsé és látnokká váljunk.
A világszerte elismert Alberto Villoldo legújabb könyvéből megtanulhatod, hogyan dolgozz a bölcsességkerékkel és annak négy irányával: a déllel, a nyugattal, az északkal és a kelettel. Ezek mindegyike egy-egy archetipikus állathoz és egy-egy szakrális utazáshoz kapcsolódik. Ezen az ősi térképen járva másképpen tekintesz az életedre. Kiszabadulsz a hétköznapi idő és az ok-okozati viszonyok szorításából, és belépsz a szinkronicitás mágiájába. Egy új álmot álmodsz, mely gyökeresen átformálja a sorsodat.
Sokan eredetileg a testi és a lelki betegségek gyógyulásának reményében fordulnak a gyógyító kerékhez. Talán nem is sejtik, hogy a keréknek más ajándékai is vannak: lehetőséget biztosít a Szellemmel való újrakapcsolódásra, hozzáférést ad a múlt és a jövő bölcseinek tudásához, valamint segít leküzdeni a félelmeket, amelyek visszatartják az embert a nagyobb fokú szabadság és jóllét megtapasztalásától.
A bölcsességkerék ciklusán történő első áthaladás önmagad meggyógyításáról szól. Ahogyan mélyebbre hatolsz, és túljutsz a test helyreállításán és a traumából történő gyógyuláson, felfedezed a helyedet a szent tűz mellett, és elfoglalhatod azt a pozíciót, amelyet már időtlen idők óta fenntartanak számodra: a sámán székét.
Alberto Villoldo PhD, pszichológus, orvosi antropológus, az amazóniai és Andok-vidéki sámánok gyógyító gyakorlatának kutatója. Dr. Villoldo vezeti a Négy Szél Társaságot, amely a sámáni energiagyógyászat gyakorlatának oktatásával foglalkozik. Ő az alapítója a Light Body School iskolának, amely az Egyesült Államokban és Európában nyújt energiagyógyász-sámán képzést. Weboldal: thefourwinds.com
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 3 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 790 Ft

A termék megvásárlásával

379 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó bioenergetic kiadó kft.
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:178
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly240 gr
FordítóKozma Gyula
ISBN9789632916538
Árukód2781517 / 1224036

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 3 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 790 Ft

A termék megvásárlásával

379 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kertész Edina: A fotográfuslányKertész Edina: A fotográfuslány