Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában

A nagy sikerű 60 híres ember, 60 híres étel c. kötet, valamint a Déligyümölcsök a konyhában című műve után Kádas Lajos ezúttal a gasztronómiában leggyakrabban használt italok világába igyekszik elkalauzolni az olvasót. Az olvasmányos leírásokból tizenöt italcsoport történetét és legfontosabb sajátosságait ismerhetjük meg, ezekhez természetesen... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
Budapest, VII. kerület Libri Könyvpalota
bolti készleten
Budapest, XI. kerület Libri Allee Könyvesbolt
bolti készleten
Libri Debrecen Fórum Könyvesbolt
bolti készleten
Összes bolt mutatása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
A termék az alábbi akciókban szerepel:

Novemberi könyvakció

20-80%

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1