Konyhai tudástár - 250 tipp, technika, recept
kossuth kiadó zrt | 2016 | MAGYAR nyelvű | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT | 160 oldal
Bemutatjuk a húsok, halak, hüvelyesek, tészták és gabonafélék klasszikus elkészítési módját, és beavatjuk az olvasót a süteménykészítés és kenyérsütés titkaiba. A könyvünkben szereplő sok-sok hasznos ismeret, tanács magabiztossá teszi a gasztronómia iránt érdeklődőket akár valamelyik receptünket készítik el, akár a konyha-szekrényben lapuló hozzávalókból rögtönöznek finomságot.
A konyhában eltöltött időt örömtelivé varázsolhatjuk, ha megfogadjuk a kötetben található hasznos tanácso-kat, tippeket. Akárcsak egy izgalmas főzőtanfolyamon, ínycsiklandó ételek receptjeivel ismerkedhetünk meg, amelyek elkészítésekor gyakorlatban is kipróbálhatjuk az újonnan megszerzett technikai tudást és a fortélyokat.
A termék megvásárlásával
379 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | kossuth kiadó zrt |
---|---|
Kiadás éve | 2016 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 160 |
Borító | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT |
Súly | 512 gr |
Illusztráció | VÉGIG SZÍNES KÉPEKKEL |
Fordító | Leyrer Ginda |
ISBN | 9789630984126 |
Árukód | 2654363 / 1153147 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
379 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes