Svédasztal - Aranykukta
elektra kiadóház bt. | 2006 | MAGYAR nyelvű | SPIRÁL | 120 oldal
Svédasztalos fogadást általában ünnepeken, családi összejöveteleken vagy a fiatalok bulijain szerveznek, amikor kis helyen sok meghivottat kell vendégül látni, ezért a résztvevők állva esznek-isznak, így kötetlenül beszélgethetnek, közben pedig mindenki szed magának a tálakról, amit éppen szeretne: italokat, harapnivalókat, gyümölcsöket stb.
A büfé menűje általában hideg és meleg előételeket, meleg főételeket, desszertet és meleg italokat foglal magában. Az elő- és a főételek falatonként fogyaszthatók, hogy ne kelljen kést használni hozzájuk, csupán egy villát, kis nyársat, vagy egyszerűen csak a kezünket.
Fontos, hogy a vendégek könnyen hozzaférhessenek az ételekhez, és szedés közben ne zavarják egymást. Az asztalokat terítőkkel takarjuk Ie, és alacsony virágcsokrokkal, zöldekkel, karácsonykor fenyőágakkal díszithetjük.
A szeszes italokat kitehetjük az asztalra címkéjükkel a vendégek felé, melléjük helyezve a megfelelő poharakat, de egy külön kis bárasztalt is kialakithatunk. A választék alapvetően attól függ, milyen ételek szerepelnek a kinálatban.
A termék megvásárlásával
141 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | elektra kiadóház bt. |
---|---|
Kiadás éve | 2006 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 120 |
Borító | SPIRÁL |
Súly | 400 gr |
Sorozat | ARANYKUKTA |
Illusztráció | FOTÓKKAL |
Fordító | Elek Judit |
ISBN | 9789637053764 |
Árukód | 2088500 / 1010254 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
141 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes