Rákok, kagylók, csigák, tintahalak - Gasztronómiai kislexikon 70 recepttel és éltelfotókkal
corvina kiadó kft | 2013 | MAGYAR nyelvű | KEMÉNYTÁBLA | 212 oldal
A könyv bevezetője számos érdekes és hasznos ismeretet, valamint pótolhatatlan gyakorlati tanácsot tartalmaz. Olvashatunk benne - a tenger gyümölcseinek dicséretéről, - a rákok, kagylók, csigák, tintahalak élőhelyéről és biológiájáról, - az állatok kifogásának és piacra szállításának módjáról, - a vásárláskor figyelembe veendő szempontokról, - a tisztítás és előkészítés mikéntjéről (fázisfotókkal illusztrálva), - a lehetséges hőkezelési eljárásokról és fűszerezésről, - valamint a borválasztás szempontjairól. A könyv második részében a mintegy 40 faj részletes leírásához 69 ételrecept társul, amelyeket színes ételfotók illusztrálnak.
A kötet szerzője Piazza Gabriella Olaszországban élő magyar gasztroblogger. Szerzőtársa Hoitsy György halbiológus, pisztrángtenyésztő.
A termék megvásárlásával
569 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
| Kiadó | corvina kiadó kft |
|---|---|
| Kiadás éve | 2013 |
| Nyelv | MAGYAR |
| Oldalak száma: | 212 |
| Borító | KEMÉNYTÁBLA |
| Súly | 730 gr |
| Illusztráció | SZÍNES KÉPEKKEL |
| ISBN | 9789631361780 |
| Árukód | 2465305 / 1094666 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
569 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes

























