Hoitsy György
0 | corvina kiadó kft | 2013
A Rákok, kagylók, csigák, tintahalak című könyv a Halak és halételek párdarabjaként a tenger...
Igényelhető
5 | corvina kiadó kft | 2013
A Corvina sikeres naplósorozatának új darabja a horgászoknak kedveskedik. A Horgásznapló havi...
Igényelhető
3.8 | corvina kiadó kft | 2013
Szabó Péter és Hoitsy György gazdagon illusztrált könyve részletesen megismertet a Magyarországon...
Igényelhető
0 | hoitsy györgy | 2002
"Trianon óta hazánk oly szegény ezeket a kiváló halakat rejtő vizekben, hogy lámpással is alig...
Igényelhető





Tudta Ön, hogy a sötét húsú halak fogyasztása nagyobb mértékben csökkentik a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát, mint a fehér húsú halak? Bizony számos jótékony hatással rendelkeznek az édesvízi és tengeri halak, amelyek elkészítésére is érdemes jobban odafigyelniük a háziasszonyoknak, ugyanis nem mindegy, hogy grillezve vagy rántva fogyasztjuk el rendszeresen ezt az értékes táplálékot. A Halak és halételek című könyv az összes Magyarországon kapható halfélék bemutatását és készítési fortélyait kínálja az egészséges táplálkozásra vágyó olvasóknak, továbbá látványos fotókkal illusztrálva a halételekhez legjobban illő borkülönlegességekkel is megismerkedhetünk. Megfelelően elkészített, egészséges halételekkel a szervezetünk fitten tartásához!