Elise Kova

Alku a tündekirállyal - Éldekorált

kossuth kiadó zrt.  | 2024  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  413 oldal

,,A mágiám összhangban áll az érzelmeimmel."

Háromezer évvel ezelőtt az emberekre vad mágiával bíró fajok vadásztak, amíg létre nem jött az egyezség: napra pontosan százévente egyszer a tündék kiválasztanak egy 16-17 éves lányt Luella szülővárosából, Captonból, hogy ő legyen a királynéjuk. A város úgy tekint a kiválasztott hajadonra, mintha megjelölte volna a halál. A 19 éves Luella hálás, hogy néhány éve megmenekült ettől, és lehetősége nyílt arra, hogy az Akadémián minden idejét legnagyobb szenvedélyének, a gyógynövények tanulmányozásának szentelhesse, és a város egyetlen gyógyítójává válhasson.
Gyógynövényboltjában fáradhatatlanul készíti pácienseinek az erőt adó főzeteket, míg egy napon Captonban meg nem jelenik a rettegett Tündekirály, hogy a város lakói közt megtalálja végre az oly régóta keresett Emberkirálynét.
Luella élete fenekestül felfordul, minden, amit a saját életéről és önmagáról tudott, hazugságnak bizonyul. Miután a tündeküldöttség elhurcolja a vad mágia birodalmába, Quinnarba, Luella kénytelen királynévá válni a rideg, de perzselően jóképű Tündekirály oldalán. A birodalmak közötti egyensúly fenntartása érdekében igyekszik beteljesíteni kényszerű küldetését - ami testileg és lelkileg egyránt megviseli -, azonban a legnagyobb fájdalmat egy olyan szenvedélyben éli át, amire korábban soha nem számított.

Elise Kova nagy sikerű sorozatának első része, melyet Hadész és Perszephoné, illetve a Szépség és a Szörnyeteg története ihletett, tökéletes választás a romantikus fantasy rajongóinak, akik némi fülledtségre vágynak, és a lassan izzó, varázslatos szerelmet keresik.


+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 6 490 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 6 165 Ft

A termék megvásárlásával

616 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó kossuth kiadó zrt.
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:413
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly540 gr
IllusztrációFEKETE-FEHÉR TÉRKÉPPEL
FordítóFarkas Veronika
ISBN9789636362829
Árukód2778009 / 1221426

Elérhető még:

E-könyv

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 6 490 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 6 165 Ft

A termék megvásárlásával

616 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

LID - Együtt olvasunkLID - Együtt olvasunk