Ehető vadnövényeink - Útmutató a gyűjtéshez, receptek a felhasználáshoz
hvg könyvek | 2019 | MAGYAR nyelvű | CÉRNAFŰZÖTT | 144 oldal
A mai digitális világban könnyen elszakadunk a természet valóságától, sőt a körülöttünk élő embertársainktól is. Az ehető növények gyűjtögetése a szabadban nemcsak izgalmas időtöltést kínál, hanem össze is hozza a családot és a barátokat egymással és a természettel.
A könyvben bemutatott 30 ehető növény minden nehézség nélkül megtalálható az erdőben vagy a parkban. Megtanulhatjuk biztonsággal meghatározni őket, és megismerhetjük gyűjtésük módját, a kitűnő recepteket követve pedig könnyen készíthetünk belőlük ízletes és tápláló ételeket.
David Hamilton, aki táplálkozás- és élelmezéstudományból diplomázott, az ehető növényeket évszakonként csoportosította, így egész évben lesz alapanyagunk olyan remek fogásokhoz, mint az óriáspöfeteges kebab, az ecetfás limonádé, az édesburgonyás-gesztenyés burger és a csokis mogyorókrém.
A termék megvásárlásával
370 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
| Kiadó | hvg könyvek |
|---|---|
| Kiadás éve | 2019 |
| Nyelv | MAGYAR |
| Oldalak száma: | 144 |
| Borító | CÉRNAFŰZÖTT |
| Súly | 442 gr |
| Illusztráció | JASON INGRAM FÉNYKÉPEIVEL |
| Fordító | dr. Jánossy László |
| ISBN | 9789633047576 |
| Árukód | 2723379 / 1181749 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
370 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes































