Csigó László  |  Liptai Zoltán

33 lúgosító sütemény és desszert - Lépésről lépésre

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

totem plusz kiadó  | 2013  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  64 oldal

A süteményeket, desszerteket sokan szeretik, de sajnos ezek többsége savasítja szervezetünket. Mi most olyan egyszerű, gyorsan elkészíthető édességeket állítottunk össze, amelyek lúgosító hatásúak, így bátran, bűntudat nélkül kényeztethetjük magunkat velük. Receptjeink fő jellemzője, hogy tojás, répacukor és élesztő nélkül készülnek, sok gyümölcsöt tartalmaznak. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el finomságokat.
A recepteknél feltüntettük az ételek lúgosító/savasító hatását számértékben, ez az úgynevezett PRAL-érték (Potential Renal Acid Load=potenciális vesére ható savterhelés). A pozítív előjel az étel savasító, a negatív előjel az étel lúgosító hatásást jelöli, ha 0, akkor semleges. Az ételek készítéséhez felhasznált hozzávalók PRAL-értékeit külön táblázatban foglaltuk össze a könyv elején, így könnyen nyomon követhető, hogy melyik hozzávalóval hogyan billenthető el lúgosító irányba az összhatás. Kellemes időtöltést kívánunk a konyhában!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
560 Ft

A termék megvásárlásával

56 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó totem plusz kiadó
Kiadás éve2013
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:64
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly272 gr
Sorozat LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
ISBN9789635904785
Árukód2235400 / 1090098

Vásárlói értékelések, vélemények

Veronika
2013. 05. 02.

Egy kihagyhatatlan darab diétás recepteket tartalmazó szakácskönyveink mellé: 33 lúgosító sütemény és desszert, a népszerű mesterszakácstól, Liptai Zoltántól! Cukor, élesztő és tojás nélkül egyszerűen, ám annál nagyobb örömmel készíthető süticsodák lépésről lépésre. A receptekhez tartozó hozzávalókat külön PRAL-értéktáblázatban, rendszerezve találhatjuk meg, így még mielőtt nekilátnánk a csemegék készítésének, azonnal megtudhatjuk, hogy melyik hozzávalóval, és hogyan érhető el a lúgosítás. Fitten, egészségesen friss gyümölcsökből álló desszertekkel!


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
560 Ft

A termék megvásárlásával

56 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kertész Edina: A fotográfuslányKertész Edina: A fotográfuslány