A babkától a tacóig - Hagyományos és modern tésztareceptek édes és sós finomságokhoz
hvg könyvek | 2025 | MAGYAR nyelvű | KEMÉNYTÁBLA | 288 oldal
Első szakácskönyve 85 receptet tartalmaz édes és sós tésztákhoz, illetve az azokból készíthető ételekhez. A hagyományos török konyha és a szerző külföldi utazásai által ihletett szakácskönyv valódi gasztronómiai kincsesbánya, ahol a babkától és a darázscsípéstortától a pisztáciás baklaván, spenótos háromszögön és kardamomos zsemlén át a fokhagymás naan kenyérig és a tacóig mindenki megtalálja a szájízének megfelelőt.
A személyes hangvételű bevezetők és a könnyen követhető receptleírások garantálják, hogy kezdők és gyakorlottabb otthonsütők is a konyhájukba varázsolhatnak egy kis darabkát Betül régi korokat idéző világából.
Előrendelhető
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | hvg könyvek |
---|---|
Kiadás éve | 2025 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 288 |
Borító | KEMÉNYTÁBLA |
Illusztráció | KÉPEK |
ISBN | 9789635657018 |
Árukód | 2794261 / 1232287 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
Előrendelhető
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes