A babkától a tacóig - Hagyományos és modern tésztareceptek édes és sós finomságokhoz
hvg könyvek | 2025 | MAGYAR nyelvű | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS | 281 oldal
Első szakácskönyve 85 receptet tartalmaz édes és sós tésztákhoz, illetve az azokból készíthető ételekhez. A hagyományos török konyha és a szerző külföldi utazásai által ihletett szakácskönyv valódi gasztronómiai kincsesbánya, ahol a babkától és a darázscsípéstortától a pisztáciás baklaván, spenótos háromszögön és kardamomos zsemlén át a fokhagymás naan kenyérig és a tacóig mindenki megtalálja a szájízének megfelelőt.
A személyes hangvételű bevezetők és a könnyen követhető receptleírások garantálják, hogy kezdők és gyakorlottabb otthonsütők is a konyhájukba varázsolhatnak egy kis darabkát Betül régi korokat idéző világából.
| Kiadó | hvg könyvek |
|---|---|
| Kiadás éve | 2025 |
| Nyelv | MAGYAR |
| Oldalak száma: | 281 |
| Borító | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS |
| Súly | 1242 gr |
| Illusztráció | SZÍNES FOTÓK |
| ISBN | 9789635657018 |
| Árukód | 2794261 / 1232287 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!




































