Az édességek magasiskolája - 90 legendás francia és nemzetközi recept
geopen könyvkiadó kft. | 2024 | MAGYAR nyelvű | KEMÉNYTÁBLA | 308 oldal
ISMERJÜK MEG A MESTERFOGÁSOKAT,
AMELYEKKEL MEGALKOTHATJUK KEDVENC ÉDESSÉGEINKET!
* Klasszikus, tájjellegű, nemzetközi és modern receptek, csökkentett cukortartalmú csemegék, valamint cukrászműremekek a jeles alkalmakra!
* Az alapvető technikák pontos leírása egy teljes fejezetben, hogy elsajátítsuk a nélkülözhetetlen szakmai fortélyokat: cukorfőzés, csokoládé temperálása, marcipán vagy praliné készítése...
* Részletes útmutató lépésről lépésre a legegyszerűbb és a legbonyolultabb receptekhez.
320 FÁZISFOTÓ
A termék megvásárlásával
1 225 pontot szerezhet
Személyes átvétel 1-3 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 1-3 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
| Kiadó | geopen könyvkiadó kft. |
|---|---|
| Kiadás éve | 2024 |
| Nyelv | MAGYAR |
| Oldalak száma: | 308 |
| Borító | KEMÉNYTÁBLA |
| Súly | 1770 gr |
| Illusztráció | SZÍNES KÉPEK |
| Fordító | Erdélyi Z. Ágnes |
| Fordító | Király Katalin |
| Fordító | Walter Piroska |
| ISBN | 9789635161492 |
| Árukód | 2784993 / 1225686 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
1 225 pontot szerezhet
Személyes átvétel 1-3 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 1-3 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
























