Perec? Pereclek!
csipet kiadó | 2015 | MAGYAR nyelvű | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS | 128 oldal
Ebben a különleges könyvben minden benne van, amit a pereckészítésről tudni kell. A 40 recept bemutatja a puha és ropogós, sós és édes perecek készítését, formázását. Ismerteti a hagyományos lúgos és az újszerű, sült szódabikarbónába merítés technikáját is. Sőt, megmutatja, mi mindenhez kezdhetünk, ha van perecünk. Szó lesz knédliszerű bajor perecgombócról, pereces bundában sült bécsi szeletről, sósan édes perecfagylaltról és még sok más, perecből készített, eddig elképzelhetetlennek tűnő ételről. Az utolsó fejezetből a mustár- és szószrajongók jobbnál jobb házi készítésű mártogatók titkát ismerhetik meg. Többek között kiderül, hogyan készül az édes bajor és a sárgabarackos-rizlinges mustár, a sörös sajtfondü és a sós karamellszósz.
Nagy csavar egy régi klasszikuson. Mostantól nemcsak a strandról, piacról vagy vurstliból ismert sóstól ragacsos perecet ehetjük. Rengeteg új finomság készülhet otthon, amit frissen és melegen azonnal be is habzsolhatunk.
Hidd el, nemsokára azon kapod magad, hogy mindent perecesíteni fogsz!
Mert perecet készíteni szerelem. És most sokan fognak szerelembe esni.
A termék megvásárlásával
380 pontot szerezhet
Személyes átvétel 2-5 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 2-5 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | csipet kiadó |
---|---|
Kiadás éve | 2015 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 128 |
Borító | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS |
Súly | 500 gr |
Illusztráció | ALEX FARNUM FOTÓIVAL |
Fotózta | Alex Farnum |
ISBN | 9789631219715 |
Árukód | 2683181 / 1158374 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
380 pontot szerezhet
Személyes átvétel 2-5 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 2-5 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes