A nemtudás - Hogyan formáljuk versenyelőnnyé a bizonytalanságot?

Mit tegyünk, ha ráébredünk: elértünk a tudásunk határvidékére, és ami azon túl húzódik, az sötét, kusza és félelmetes? Hogyan maradhatunk határozott véleményvezérek, felelős vezetők, amikor ingoványos talajra tévedünk? Akkor érezzük magunkat biztonságban, ha megalapozott ismeretekkel rendelkezünk mindenről, ami körülvesz minket. Ám az információ... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 990 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Papp Enikő
Gyakran tapasztalom életemben, hogy úgy kell döntenem, hogy nem áll rendelkezésemre minden információ, a döntést mégis meg kell hoznom. A kérdés az, hogy hogyan kezeljük az elhatározást kísérő bizonytalanságot. Steven D'Souza és Diana Renner könyve ebben nyújt óriási segítséget, rávilágít arra, hogy ha más nézőpontból tekintünk ezekre a helyzetekre és elfogadjuk tényként az ismeretlent, az izgalmas is lehet és új lehetőségek rejlenek benne. Különösen hasznosak a személyes példák, melyek segítségével igazán át is élhetjük a könyvben leírt eseteket és lépéseket. Mindenkinek ajánlom, aki élt át hasonló helyzetet és megoldást keres ennek kezelésére. Nem csak az üzleti életben, hanem minden szituációban alkalmazható tippek birtokába juthat, aki elolvassa a könyvet.

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
ChatBot