Hitendra Wadhwa

Belső út, külső hatás - Élni, vezetni és hatással lenni az uralt belső erő kiválóvá fejlesztésével

balloon world hungary kft.  | 2024  | MAGYAR nyelvű  | FÜLES, KARTONÁLT  |  477 oldal

"A Columbia Business School oktatója, dr. Hitendra Wadhwa agy népszerűségnek örvendő "Személyes vezetés és siker kurzusa alapján osztja meg velünk a legfontosabb elveket arról, hogyan érjünk el sikert úgy, hogy az igazi énünk minden tettünkön átra gyogjon.

Gyakran küzdünk azzal, hogyan teremtsünk egyensúlyt a külvilág elvárásai és a saját álmaink között. Úgy tűnik, külső és belső sikerre törekvésünk szükségszerűen ütközni fog - de talán csak azért, mert rossz helyen keressük a sikert.

Kereshetnénk egy olyan helyről kiindulva is, ahol a bennünk rejlő legnagyobb potenciál lakik: a belső magunkban. Ennek eszköze az öt magenergia - a rendeltetés, a bölcsesség, a növekedés, a szeretet és az önmegvalósítás - aktiválása.

A szerző kimerítő tudományos kutatást folytatott olyan kivételes személyiségekről, mint Mahátma Gandhi, Abraham Lincoln, Teréz anya, Eleanor Roosevelt és Nelson Mandela; de merített a mindennapi hősökből is, akikkel a Columbia Egyetemen folyó kurzusán és a Mentora Intézet tanfolyamain találkozott. Történeteiken keresztül az olvasó eljuthat a sikeres élet és a sikeres vezetés időtlen alapelveihez. Az öt magenergiával felvértezve megtudhatjuk, hogyan teremthető külső hatás a belső uralomból.

Wadhwa az MIT-n doktorált menedzsmenttudományból, és egész életében tanulmányozta a világ misztikus hagyományait. Ilyen alapokkal rendelkezve, egy matematikus szigorával és egy igazságkereső szellemével járja körül a mai kor legégetőbb kérdéseit a hitelesség-gel, a sikerrel, a vezetéssel és az emberi potenciállal kapcsolatban. Ez a könyv megmutatja, hogy a belső mag minden tettünkben való kifejezésével hogyan teremthetjük meg a feltételeket, amelyek mellett a belső és a külső siker kölcsönös harmóniában virágozhat.

"Tűpontosan mutatja a növekedés útját a 21. századi vezetőknek. Végre egyetlen, könnyen alkalmazható rendszerben épül össze
a keleti és a nyugati gondolkodás."SZALAY ÁDÁM"
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 7 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 7 590 Ft

A termék megvásárlásával

759 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó balloon world hungary kft.
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:477
BorítóFÜLES, KARTONÁLT
Súly706 gr
FordítóBakos Kata Dóra
ISBN9786158233354
Árukód2779830 / 1222900

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 7 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 7 590 Ft

A termék megvásárlásával

759 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Popper Péter: Várj, amíg eljön az órádPopper Péter: Várj, amíg eljön az órád