A cukrászat magasiskolája

A Le Cordon Bleu intézet séfjeinek több mint 100, lépésről lépésre illusztrált cukrászreceptjével A cukrászat bibliája részletesen ismerteti a legváltozatosabb recepteket: - a közismert, híres klasszikusokat (csokis-pisztáciás Opera szelet, Háromkirályok lepénye, Fekete-erdő torta, epertorta, málnás macaron), - a könnyen elkészíthető, családi... bővebben
20% kedvezmény! Kosárba
14 900 Ft
11 920 Ft
Szállítás: Előrendelhető Akár ingyen szállítással
Várható megjelenés: 2019. 09. 27.
A termék megvásárlásával kapható: +1 192 pont
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!



Események

H K Sz Cs P Sz V
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6