Közgazdasági És Jogi Kiadó

Vendéglátó technológia II. Ételkészítési és cukrászati ismeretek

közgazdasági és jogi könyvkiadó  | 1981  | papír / puha kötés  |  337 oldal

Libri Antikvárium
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 290 Ft

A termék megvásárlásával

229 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Szép állapotban
Kiadó közgazdasági és jogi könyvkiadó
Kiadás éve1981
Oldalak száma:337
Súly200 gr
ISBN2310015306966
ÁrukódSL#2112631172
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 290 Ft

A termék megvásárlásával

229 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Moa Herngren: Az örökségMoa Herngren: Az örökség