Szabadtűzön. Halász-,vadász- és pásztorételek

mezőgazdasági kiadó  | 1984  | kemény kötés  |  117 oldal

Libri Antikvárium
A Felső-Tisza vidéke napjainkban is hagyományőrző táj. A táplálkozási szokásokat illetően a habarás, a pirítás és a sütés hazája ez a vizekben, ligetekben gazdag vidék, ahol a vadhúst, a halat emberemlékezet óta fogyasztják. E környék 77 lakója mondta tollba a szerzőnek kedvenc ételei elkészítésének módját. Csaknem valamennyi elkészíthető szabad tűzön: bográcsban, nyárson, agyagban, megtüzesített köveken stb. Az ételek legtöbbjének a fűszerezése is jellegzetesen szatmári. A receptek között találhatók egészen régi, szinte ősi eledelek, némelyek azonban a századforduló polgári konyhájáról kerültek az erdőt, mezőt járók étrendjébe, mások pedig korunk eszközeit (pl. fólia) vonultatják föl. A könyv megtanít a tűzrakás, nyársfaragás fortélyaira és tanácsot ad a jó bogrács kiválasztásához is. Jó szórakozást, kellemes kirándulóidőt és jó étvágyat!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 940 Ft

A termék megvásárlásával

94 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - sérült borító
Kiadó mezőgazdasági kiadó
Kiadás éve1984
Oldalak száma:117
Súly200 gr
ISBN2310008136495
ÁrukódSL#2112106746
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 940 Ft

A termék megvásárlásával

94 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Berg Judit: Három kis dínó a világ körülBerg Judit: Három kis dínó a világ körül