Pár kérdés a tésztákról - Receptklub 6.

d&b 2001  | kemény kötés  |  138 oldal

Libri Antikvárium
Mindazoknak ajánljuk ezt a könyvet, akik szeretik a tésztákat, vagy szeretnének mindent megtudni róluk. Választ kaphatunk olyan kérdésekre is, hogy miből készül, és honnan származik a pasta, hogyan főzzük ki a különböző fajtákat, és mivel fűszerezzük meg. A könyv boncolgatja a kérdést, miszerint valóban fogyaszt-e a tészta, és hogy lisztérzékenyek milyen típusokat fogyaszthatnak. Közel negyven recept segít abban, hogy színesen és változatosan készítsük tésztaételeinket, legyen az húsos vagy zöldséges, de a könyvben megtalálható néhány recept a mártásokhoz, és magához, és magához a friss tésztához is. Az ínycsiklandozó receptek elkészítéséhez a színes képek hozzák meg a kedvet, és adnak segítséget, még a nem éppen konyhatündér típusú hölgyeknek és uraknak is!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 600 Ft

A termék megvásárlásával

160 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó d&b 2001
Oldalak száma:138
Súly200 gr
ISBN0449000726952
ÁrukódSL#2107638109
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 600 Ft

A termék megvásárlásával

160 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Rebecca Makkai: Lenne pár kérdésemRebecca Makkai: Lenne pár kérdésem