Paprika a konyhában. Az ételleírásokat részben a Budapest Székesfőváros Iskolánkívüli Népművelési Bizottsága főzőtanfolyamának vezetői állították össze, részben a legeredetibb paprikatermelő-helyekről gyűjtöttük I. rész

ismeretlen  | papír / puha kötés  |  31 oldal

Libri Antikvárium
Évezredekkel vagy évtizezredekkel ezelőtt a főzés egyetlen célja a konzerválás volt. Megmenteni az elejtett zsákmányt a romlástól és tartalékolni hiány idejére, hogy éheznie ne kelljen: Ez volt az ember gondoskodása önmagáról, a civilizáció kezdetén. Az izesített, vagy ahogyan ma nevezzük, "fűszerezett" étel a főzéstudomány fejlődésének eredménye s benne is megmutatkozik az ember örök keresése és kutatása a jobb, a tökéletesebb után. Mert a fűszerezéssel mindenkor íz és színhatásokra törekedett az ember, ma is arra törekszik a háziasszony az étvágy emelése és az evés élvezetének fokozása kedvéért. Ha azután az ételeinket színesítő és ízesítő fűszer nem árt egészségünknek, vagy még tápláló is - mint a magyar fűszerpaprika, - akkor az élvezet, amelyet a kultúra szerzett, kétszeres haszonnal is szolgálja táplálkozásunkat.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 190 Ft

A termék megvásárlásával

119 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:közepes állapotú antikvár könyv - kopottas - sérült borító
A gerinc vonalán a papír kopottas, lent sérült,
Kiadó ismeretlen
Oldalak száma:31
Súly100 gr
ISBN2399979693138
ÁrukódSL#2110894539
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 190 Ft

A termék megvásárlásával

119 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa