KUKTA gyorsfőző - Használati ismertető

hungexpo  | 1981  | pamphlet / füzet  |  16 oldal

Libri Antikvárium
Mit hogyan főzzünk a "Kukta" gyorsfőzőben? - Ismertető: A ,,KUKTA" gyorsfőző használatbavételével a legmodernebb főzésmódot vezetjük be háztartásunkban. Működésének az a lényege, hogy ebben a szellemes szerkezetű főzőedényben az étel nem 100, hanem kb. 112 °C-on, kb. 1,6 atm. gőznyomás alatt fő. A gőznyomás elérése, illetve fenntartása érdekében a főzőedényt légmentesen zárjuk. HASZNÁLATÁVAL JÁRÓ ELŐNYÖK: - Naponta TÖBB ÓRÁT TAKARÍTUNK MEG, mert a főzési idő negyedére rövidül. - Főzésnél a fűtőanyag (gáz, villany, petróleum stb.) KÉTHARMAD RÉSZÉT MEGTAKARÍTJUK. - AZ ÉTELEK TÁPÉRTÉKE VÁLTOZATLAN MARAD, mert az edényben az ételeket nem éri levegő, és így a felhasznált nyersanyagok tápértéke teljes mértékben érvényesül. - Az ételek (friss főzelékek, gyümölcsök) megtartják eredeti üde színüket. - A vízben oldódó vitaminok és ásványi anyagok nem távoznak el a gőzzel együtt, hanem a megfőtt ételben maradnak. - Az időtáblázat alapján pontosan kiszámítható, hogy mennyi idővel a kívánt étkezési időpont előtt kell a főzéshez hozzáfogni. -További ismertető. "Belelapozás".
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 190 Ft

A termék megvásárlásával

119 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:közepes állapotú antikvár könyv - foltos
Saját képekkel (állapotfotó). A füzet eleje és a vége foltos. Könyvízelítő: "Belelapozás".
Kiadó hungexpo
Kiadás éve1981
Oldalak száma:16
Súly9 gr
ISBN2399989431843
ÁrukódSL#2108985880
Kötéspamphlet / füzet

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 190 Ft

A termék megvásárlásával

119 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Rebecca Makkai: Lenne pár kérdésemRebecca Makkai: Lenne pár kérdésem