Halak és a tenger gyümölcsei

gabo kiadó  | 2000  | papír / puha kötés  |  95 oldal

Libri Antikvárium
A halak és a tenger gyümölcsei az egészséges táplálkozás fontos részei. Kitűnő fehérjeforrások, sok ásványi anyag, valamint vitamin - különösen B12 - van bennük. Zsírtartalmuk csekély - ráadásul kedvező összetételű. Ma már tudományosan bizonyított, hogy a telítetlen zsírsavak közé tartozó Omega-3 több jótékony hatást is gyakorol szervezetünkre. Segít a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében, csökkentheti a szívinfarktus veszélyét, gátolja a vérrögök képződését. Ezenkívül kedvezően hat az agyra, a szemre és terhesség esetén is. Ha sokféle halat eszünk, például lazacot, pisztrángot, makrélát, szardíniát, heringet vagy ajókát, biztosak lehetünk abban, hogy vérzsírszintünk javul, ugyanis telítetlen zsírsavakat tartalmaznak, ellentétben a húsokkal, melyek telítettekben gazdagok. A halaknak és a tenger gyümölcseinek más előnyei is vannak: gyorsan és könnyen elkészíthetőek, a variációknak pedig se szeri, se száma.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó gabo kiadó
Kiadás éve2000
Oldalak száma:95
Súly200 gr
ISBN0609002855146
ÁrukódSL#2107539805
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Rebecca Makkai: Lenne pár kérdésemRebecca Makkai: Lenne pár kérdésem